Самарқанд наны қазақтың бидайы мен ұнынан пісіріледі

500

Самарқан наны 3 жылға дейін дәмін жоғалтпай сақталады.   

Самарқанд наны қазақтың бидайы мен ұнынан пісіріледі Фото: uzbekistan.travel

Бұл қалаға Өзбекстанның түкпір- түкпірінен келген жұрт та, туристер де тандыр нанды таласып алады. Ал өзбек ағайын осындай танымал ас атасын қазақтың бидайы мен ұнынан пісіріп отыр. Әйгілі Самарқан нанының сыры туралы наубайханашылармен сұхбаттасқан көрші елдегі Atameken Business телеарнасының тілшісі Динара Жоламанқызы айтсын.

Telegram
БІЗДІҢ ТЕЛЕГРАМ АРНАМЫЗҒА ҚОСЫЛЫҢЫЗ Ең соңғы жаңалықтар осында
Жазылу
Telegram арнамызға жазылыңыз! Жаңалықтар туралы бірінші біліңіз
Жазылу