Ұлттық асхана: қайта жаңғырған тағамдар және мейрамхана бизнесі

Қазақ асханасы - қазақтың жаны. Демек, бірінші кезекте қазақтың өзі де, қонақтарымыз да ұлттық астан дәм татуы керек. Ал қазіргі бәсекелестік заманаында ұлттық асхана  қаншалықты танымал? «ЗамандасLIVE» бағдарламасының жүргізушісі Жания Әбдібек  ұлттық асханадан дәм татып, оны дамытудың жолдарын біліп қайтқан еді. Бағдарлама кейіпкері - ресторатор тәжірибесімен бөлісіп, ұлттық тағамдарды  әлемге таныту үшін оны бизнес және бренд ретінде қалыптастыру жайында ойын ортаға салды.

Жүргізуші: Жания Әбдібек

Другие выпуски телепроекта
Telegram арнамызға жазылыңыз! Жаңалықтар туралы бірінші біліңіз
Жазылу