Мақсары май - келешектің өнімі

Зығыр майы, күнбағыс майы, зәйтүн майы. Тамақ пісіремін десеңіз майдың түрі көп. Алайда көптің көңіліне жағып ғана қоймай, зиянсызын таңдауға қазақстандықтар қаншалықты жиі көңіл бөліп жүр? Қазақстандағы пайдалы май қайда өндіріледі? Пайдалысын пайда табу үшін шет ел асырып жіберетіні рас па? Олай болмаса оған неге елде сұраныс жоқ? Жапондықтар мен Нидерланды, түгел Европаның елі Қазақстан майына неге қызығушылық танытып отыр?

Спикерлер: "Kaz-Ir Agro" ЖШС бас директоры - Хамидреза Алинагиян; "Kaz-Ir Agro" ЖШС директорының орынбасары - Марина Фетисова.

Тілші: Әнуар Кәрбозов.

Другие выпуски телепроекта
Telegram арнамызға жазылыңыз! Жаңалықтар туралы бірінші біліңіз
Жазылу